Waar Moet Je Op Letten Bij Het Kopen Van Een Refurbished Smartphone, Kun Je Deze Gemakkelijk Combineren Met Een Sim Only Abonnement?

koop geen refurbished telefoon

In deze gids gaan we uw opties uiteenzetten en enkele tips doornemen voor het kopen van een gebruikte smartphone, zodat u niet wordt opgelicht. Niet alle tweedehands smartphones zijn gelijk gemaakt, dus laten we dit opsplitsen per categorie. Je wilt namelijk geen kapotte telefoon kopen.

Een telefoon kopen die is gereviseerd

Het beste soort gebruikte smartphone om voor te gaan is een gereviseerde telefoon. Dit zijn telefoons die om de een of andere reden aan de fabrikant zijn geretourneerd. Ze zijn volledig getest, fabrieksreset en gecertificeerd. Ze komen meestal ook met een soort garantie. Wanneer u een gereviseerde telefoon koopt, zou deze dicht bij de ervaring van het kopen van een nieuwe telefoon moeten zijn. Wij raden het aan om met je refurbished toestel te kiezen voor sim only vergelijken. In deze situatie beschik je over de allergoedkoopste deal op de markt.

Welke Telefoons Van Apple Zijn Dik In Orde Dit Jaar?

Als u bijvoorbeeld een gerenoveerde iPhone van Apple koopt, heeft deze een nieuwe batterij, een ongerepte buitenlaag en een doos met alle benodigde accessoires. Je krijgt ook een jaar garantie, maar dat is niet het geval als je ergens anders koopt. Normen variëren, dus controleer de details altijd zorgvuldig.

  • Koop indien mogelijk rechtstreeks van fabrikanten, omdat deze de grootste prikkel hebben om ervoor te zorgen dat de gereviseerde telefoons die ze verkopen probleemloos zijn.
  • Voordat je echter te enthousiast wordt over opgeknapte smartphones, is het vermeldenswaard dat ze de duurste soort gebruikte smartphone zijn die er is. U kunt vaak aanzienlijke besparingen oogsten met weinig risico, maar echte koopjesjagers zullen niet onder de indruk zijn.

Koop alleen telefoons tweedehands die officieel zijn gecertificeerd

Een stap lager dan opgeknapte telefoons, vindt u de gecertificeerde tweedehands categorie. Nogmaals, deze telefoons hebben een soort test ondergaan, zijn teruggezet naar de fabrieksinstellingen en moeten worden geleverd met een beperkte garantie. Ze zullen ook een beetje goedkoper zijn dan opgeknapte telefoons, hoewel ze waarschijnlijk niet zo goed zullen zijn.

Gecertificeerde tweedehands telefoons zijn getest om te controleren of ze goed werken, maar ze zijn niet als nieuw – dit zijn gebruikte smartphones en kunnen cosmetische schade of interne slijtage vertonen. Ze hoeven ook niet per se opnieuw te worden ingepakt of gepresenteerd als nieuwe telefoons, en kunnen enkele accessoires missen.

Controleer altijd de details voordat u koopt, want er kunnen verschillen zijn als het gaat om de definitie van gecertificeerde tweedehands van detailhandelaar tot detailhandelaar. Er zullen ook verschillen zijn in de garantie die ze bieden ..

Hoe zit het dan als je een tweedehands telefoon aanschaft?

De grootste koopjes zijn te vinden in de categorie gebruikte smartphones, maar er zijn ook grotere risico’s bij het kopen van een gebruikte smartphone. Je kunt misschien het vlaggenschip van vorig jaar beveiligen met extra accessoires voor een knock-down prijs, maar je kunt ook eindigen met een kerel en geen manier om een ​​terugbetaling te krijgen.

tweedehands telefoon

U moet de beschrijving van de verkoper zorgvuldig controleren, alleen aanbiedingen met foto’s overwegen en vragen stellen voordat u koopt. Probeer om te gaan met verkopers die positieve beoordelingen hebben, indien mogelijk.

Er zijn nog andere opties mogelijk

Sommige services bieden lijst verificatie en betalingsbescherming voor het geval er iets misgaat, andere niet. Je moet op zoek gaan naar een retourbeleid en een service zoals PayPal gebruiken, dus je hebt een mogelijkheid om een ​​terugbetaling te krijgen als je nieuwe telefoon beschadigd of gestolen blijkt te zijn.

  • Als je elkaar persoonlijk wilt ontmoeten om een ​​telefoon te kopen, neem dan altijd iemand mee en kies een goed verlichte openbare plek om te ontmoeten. Maak de verkoper duidelijk dat je de telefoon wilt testen voordat je koopt, en dat je daarvoor een simkaart meeneemt. Dit zal oplichters ontmoedigen.